Dogradnja vodovodnog sistema opštine Gacko

Dogradnja vodovodnog sistema opštine Gacko

Radovi na dogradnji vodovodnog sistema opštine Gacko sa izvorišta Pridvorica počeli su u petak, 7. septembra, rekao je zamjenik načelnika opštine Radoica Antunović, prenosi zvanični opštinski sajt.

- Izvođač je uveden u posao i rok za izvođenje radova je 15 mjeseci, odnosno početak decembra 2019. godine. Na današnjem sastanku sa izvođačem, nadzorom i predstavnicima Ministarstva finansija dogovorili smo detalje oko ovoga projekta, način i dinamiku izvođenja radova, način plaćanja i iskreno se nadam da će ovaj projekat biti završen u narednih 15 mjeseci - rekao je Antunović.

Prema riječima Nikola Maksimović, projekt menadžera iz firme Buk promet Bijeljina, koja izvodi radove, predviđena je izgradnja cjevovoda dužine oko 12 kilometara, dvije pumpne stanice, tri prekidne komore i dva rezervoara.

Firme koje su uključene kao podizvođači radova su Antikorozija Gacko i Konstruktor inženjering Bileća.

Podsjećamo, ugovor o izvođenju radova na dogradnji vodovodnog sistema opštine Gacko potpisan je u junu ove godine. Ugovor su potpisali načelnik Opštine Gacko Milan Radmilović, direktor preduzeća Buk promet Jovan Gajić, u prisustvu predstavnika Tima za upravljanje projektom iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Prikaži mapu

Copyright © Buk Promet 2023. Sva prava zadržana. Hosted & developed by itsystem