APARTHOTEL NA ZLATIBORU

APARTHOTEL NA ZLATIBORU

Počinje izgradnja APART HOTELA na Zlatiboru, opština Čajetina.

Objekat je spratnosti Po+Su+Pr+3, a sastoji se od 31 apartmana i dva poslovna prostora. Apartmani različitih struktura i kvadratura od 23-50m2.

Ovaj stambeno-poslovni objekat se gradi na uglu ulica Andrije Jevremovića i Ulice smreka, u mirnom delu Zlatibora, okružen borovima, u blizini centra.

Sve stambene jedinice su projektovane tako da imaju zasebno parking mesto, a u okviru parcele su projektovane zelene površine sa visokim i niskim rastinjem kao i ozelenjene i cvetne žardinjere kako bi se novoprojektovani objekat što bolje uklopio u prirodno okruženje.

Objekat se gradi po najnovijim standardima, termo blokom u kombinaciji sa termoizolacijom u skladu sa pravilnikom o energetskoj efikasnosti što za krajnji cilj ima uštedu energije i komfornije i kvalitetnije stanovanje.

Završna obloga fasade je kombinacija fasadne boje, kamena i drveta. Kombinacijom različitih materijala na fasadi i naglašavanjem elemenata preuzetih iz tradicije (drvene grede, drveni  okviri oko prozora, kamen) stvorena je neraskidiva veza između modernog i tradicionalnog koja se jasno preslikava na objekat, koji se kao takav, stapa sa prirodom i okruženjem.

Objekat se pokriva kvalitetnim crepom.

Grejanje i hlađenje je na struju, inverter klimama split sistema.

Spoljna stolarija je predviđena od pvc profila visokog kvaliteta (boja-spolja antracit, unutra bela) zastakljena dvoslojnim staklom punjenim argonom.

Unutrašnju stolariju  čine vrata modernog dizajna – okvir od punog drveta, ispuna furnir hrast visokog kvaliteta.

Ograde na terasama su kovane, modernog dizajna sa rukohvatom u dekoru drveta.

Moderni podovi

Podovi u zajedničkim prostorijama su obloženi kamenom I klase

Podovi i zidovi u kupatilima su obloženi keramikom I klase.

Sanitarije I klase, ugradni vodokotlić, konzolne wc šolje, staklene stjene bez kadica koje ograničavju prostor za tuširanje.

Copyright © Buk Promet 2020. Sva prava zadržana. Hosted & developed by th!nk