Višeporodični stambeni objekat u Bijeljini - JERMENSKA

Višeporodični stambeni objekat u Bijeljini - JERMENSKA

DOO "BUK PROMET" počinje izgradnju novog višeporodičnog stambenog objekta na uglu ulica Ivana Mažuranića i Jermenske.

Objekat je spratnosti Po+Pr+5. Stanovi različitih kvadratura od 28-120m2. U podrumu objekta je organizovana parking garaža (svaki stan poseduje garažu), a predviđen je i otvoren parking na parceli.

Posebna pažnja je posvećena toplotnoj i zvučnoj izolaciji- objekat je projektovan u skladu sa pravilnikom o energetskoj efiksnosti što za krajnji cilj ima uštedu energije i komfornije i kvalitetnije stanovanje.

Vanjski zidovi objekta su predviđeni sa termoizloacijom od kamene vune (d=12cm). Fasada objekta je ventilisana sa završnom oblogom fasadna keramika u dekoru drveta, na aluminijumskoj podkonstrukciji. Krov je kosi, viševodni, pokrivač je ravni aluminijumski pertlovani lim.

Grejanje i hlađenje objekta je rešeno toplotnim pumpama sistema voda-voda koje, osim što koriste obnovljive resurse i ne zagaćuju okolinu, takođe štede energiju.

U svim prostorija je predviđeno podno grejanje, dok se za hlađenje postavljaju parapetni fan coil uređaji ugrađeni u zid. 
Zgrada poseduje interfon i video nadzor, dva ulaza u objekat-sigurnosna vrata opremljena elektro bravom.

Vanjska stolarija je od pvc profila proizvođača REHAU, ostakljena termopan staklom punjenim argonom sa aluminijumskim roletnama na daljinsko upravljanje. 
Ulazna vrata u stanove su sigurnosna, protivprovalna i protivpožarna I klase.
Unutrašnja stolarija je modernog dizajna, ram od punog drveta, bojena eko bojama na bazi vode. 
Ograde na terasama su svedenih linija, kombinacija laminiranog kaljenog stakla i aluminijumskih nosača.

Podovi u zajedničkim prostorima (hodnicima i stepeništu) su od granitnog kamena, protivklizni i otporni na habanje.
Podovi u stanovima su obloženi keramikom I klase,modernog dizajna.

Sanitarije I klase, ugradni vodokotlić, konzolne wc šolje, staklene stjene bez kadica koje ograničavju prostor za tuširanje.

Parcela je ograđena, pa ima kontrolisan pristup i izdvojena je od saobraćajnice zelenim površinama sa visokim i niskim rastinjem. Dvorište je osmišljeno kao više manjih kutaka za razliite potrebe korisnika. U dvorištu objekta organizovan je prostor za dečije igralište sa sigurnosnom gumenom podlogom, ozelenjene površine sa niskim rastinjem, klupe, prostori za druženje itd.

Pešački prilazi, interna saobraćajnica i parkinzi su od štampanog betona sa rešenom odvodnjom. Parking prostori na parceli su odvojeni zelenilom, pa je time omogućena intimnost stanara i u prizemlju objekta.

Zavrsetak radova u avgustu 2019.

doo Buk Promet Bijeljina
tel/fax: 0038755/256-140
e-mail: bukpromet@gmail.com

Prikaži mapu

Copyright © Buk Promet 2023. Sva prava zadržana. Hosted & developed by itsystem