O NAMA

POČECI DANAŠNJEG PREDUZEĆA

Počeci današnjeg preduzeća se vezuju za 1978. godinu, kada je sadašnji vlasnik, gospodin Vojkan Gajić osnovao preduzeće ‘’Zidarsko-fasaderska radnja’’ sa sjedištem u Osijeku.

Dana 19.04.1994. godine, preduzeće je registrovano pod imenom ‘’BUK PROMET’’, pod kojim i danas uspješno radi u oblasti građevinarstva.

U početku je preduzeće obezbjeđivalo posao za oko 30-tak zaposlenih. Godinama, preduzeće se razvijalo, tako da danas obezbjeđuje posao za oko 250 uposlenika različitih obrazovnih profila. Sa uposlenim viskostručnim kadrovima otvoreni smo prema novim tehnologijama, metodama i načinima učenja i usavršavanja projektovanja i izgradnje.

Širok je spektar djelatnosti kojima se bavimo (visokogradnja, hidrogradnja, proizvodnja materijala) te smo tako stvorili prepoznatljiv brend koji nas svojom kvalitetom izdvaja kao građevinsku firmu sa tradicijom.

Naša poslovna politika je zasnovana na zagarantovanom visokom kvalitetu I potpunoj pravnoj sigurnosti. Preduzeće posjeduje ISO9001 sertifikat, još od 2009, ISO14001 sertifikata za zaštitu čovjekove okoline od 2013 i ISO18001 sertifikat za zaštitu na radu takodje od 2013.

O nama O NAMA POČECI DANAŠNJEG PREDUZEĆA
Prikaži mapu

Copyright © Buk Promet 2024. Sva prava zadržana. Hosted & developed by itsystem